Leveringsvillkår

Innen Norge: Vi sender varene i løpet av 1-2 virkedager, da har du som regel pakken på ditt valgte hentested eller i postkassen innen 3-4 virkedager. Vi sender med Posten eller PostNord, og er avhengig av deres leveringstider. Dersom du har valgt Pakke til hentested eller MyPack Collect har du 7 dagers hentefrist. Uavhentede pakker vil bli returnert til oss i tråd med speditørens reglementer. Kunden er økonomisk ansvarlig for fraktkostnader, samt et gebyr på 300,-

Det er også mulig å benytte DHL i Norge for garantert superrask levering. Kostnaden ser du i kassen.

Til Svalbard: Spesielle fraktpriser gjelder til Svalbard, kostnaden ser du i kassen.

Internasjonal frakt: Merk at vi dessverre ikke kan sende "farlig gods" (batterier, maling, lim osv) ut av Norge. Vi sender med DHL, og deres vilkår gjelder. De leverer vanligvis nesten hvorsomhelst i verden på et par dager. For å se kostnaden fyll handlevognen og legg inn din adresse i kassen. Vi kan dessverre ikke gi prisestimater for DHL frakt utover det du finner i kassen, så vær snill å benytte denne funksjonen. Dersom kassen ikke gjenkjenner din adresse er du kanskje i et land som ikke dekkes av vår nettbutikk.

Fraktmetoder:

  • Posten - Pakke til hentested (inkluderer forsikring og sporing)
  • Posten - Pakke på døren (inkluderer forsikring og sporing)
  • Posten/PostNord - Pakke i postkassen (kun delvis sporing, ingen forsikring. Selger har intet ansvar ved tapt/skadet pakke, og vi anbefaler derfor ikke denne fraktmetoden for ordre over feks 1000kr)
  • PostNord - MyPack Collect (inkluderer forsikring og sporing)
  • DHL Ekspress - Innen Norge eller internasjonalt

Ordrer over kr 5000 sendes fraktfritt innen Norge.

Det er også mulig å avtale henting i vårt showrom i Gamle Drammensvei 107, 1363 Høvik. Husk å avtale tidspunkt før du kommer. 

 

Emballasje

For å spare miljøet resirkulerer vi emballasje i størst mulig grad. 

 

Kjøpsbetingelser